KW en KW.be, de perfecte partners voor uw communicatie

16/12/14 om 09:12 - Bijgewerkt op 27/04/17 om 14:06

Bron: Kw

Is West-Vlaanderen belangrijk voor uw klanten - zakencijfer - communicatiemix? Kies dan voor KW en KW.be, de perfecte link met de kustprovincie.

KW en KW.be, de perfecte partners voor uw communicatie

© KW

De unieke gemeentelijke rubricering in de 11 lokale edities van KW laat ons toe maatwerk aan te bieden waarmee uw boodschap zijn specifieke doelgroep bereikt.

Hebt u voor uw zaak al de combinatie gemaakt tussen print en web? Aarzel dan niet om ook even onze mogelijkheden online door te nemen.

Uiteraard beschikt ons salesteam over heel wat extra troeven die uw zaak passend in de kijker kunnen plaatsen. Denken we maar aan de verschillende unieke publi-redactionele formats die vaak aan actietarieven en met een zekere exclusiviteit worden aangeboden.

Voor mee info kunt u steeds vrijblijvend terecht bij onze commerciële binnendienst die u graag passend informeert:

mail sales@kw.be - 051 26 65 98

Specifieke vragen over of suggesties voor de commerciële werking van Krant van West-Vlaanderen? Neem contact op met Dorine Vandendriessche - 051 26 62 64 - 0471 58 48 58. Of mailen via dorine.vandendriessche@kw.be.

Consulteer onderstaande sheets en ontdek alles over KW en KW.be.

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!