WIN tickets voor Stijn Meuris!

15/01/18 om 11:42 - Bijgewerkt om 11:44

Fan van Stijn Meuris? Doe mee aan deze wedstrijd en maak kans op een duoticket voor zijn scherpzinnige voorstelling 'Tirade 2.017' op 26 januari in De Spil Roeselare.

WIN tickets voor Stijn Meuris!

© KW

WIN een duoticket voor 'Tirade 2.017' van Stijn Meuris

Na het onverwachte succes van de 1ste 'Tirade' tijdens afgelopen seizoen heeft Stijn Meuris de smaak te pakken. En dus komt de dilettante debutant met een vervolg.

Zijn 1ste 'eindejaarsconference' behandelde in hoog tempo de onkunde, de hufterigheid en het Grote Liegen van onze nationale leiders. Met humor en scherpzinnige observaties, maar ook met een ongekende felheid. En raad eens: dat zijn bij 'Tirade 2.017' opnieuw de ingrediënten, maar dan op maat van 2017.

Jij kunt hier op vrijdag 26 januari gratis van genieten! De voorstelling gaat door om 20u30 in De Spil, Hippoliet Spilleboutdreef 1, 8800 Roeselare.

HOE DEELNEMEN

Stuur tegen uiterlijk donderdag18 januari 23.59 uureen e-mail naar promotie@kw.be met in het onderwerp STIJN MEURIS. Vermeld in de e-mail jouw naam, telefoon en adresgegevens.

WINNAARS

Op vrijdag19 januari selecteert een onschuldige hand 8 winnaars van de duotickets voor 'Tirade 2.017' van Stijn Meuris in De Spil Roeselare. De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht.

REGLEMENT

Deelnemen kan t.e.m. 18/01/2018 om 23.59 uur - Enkel correct opgestelde e-mails (zoals hierboven beschreven) komen in aanmerking - De winnaars worden geselecteerd bij wijze van trekking door onschuldige hand - De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht - Deelname is onbeperkt, per gezin en adres kan wel slechts één prijs worden toegekend - Prijs niet uitkeerbaar in speciën of omruilbaar - Personeelsleden van Roularta Media Group en hun inwonende huisgenoten kunnen niet deelnemen aan deze wedstrijd - Over het verloop van deze wedstrijd wordt noch schriftelijk, noch telefonisch gecommuniceerd.

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!