Wedstrijdreglement Krant van West-Vlaanderen - online wedstrijden

12/05/10 om 11:25 - Bijgewerkt op 04/05/15 om 14:51

Bron: Kw

Lees hier het wedstrijdreglement voor alle wedstrijden op KW.be

De wedstrijden van Krant van West-Vlaanderen op www.kw.be zijn toegankelijk voor iedereen, met uitzondering van de personeelsleden van Roularta Media Group en hun inwonende familieleden. Krant van West-Vlaanderen houdt zich het recht voor personen te weigeren tot deze wedstrijd. Er kan alleen individueel ingeschreven worden. Deelnemers dienen gedomicilieerd te zijn in België. Door deelname aan de wedstrijd van Krant van West-Vlaanderen aanvaardt elke deelnemer onderstaand reglement, en elke mogelijke wedstrijdbeslissing van Krant van West-Vlaanderen.

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!

Partners

Wielerbond Vlaanderen

Wielerbond Vlaanderen afdeling West-Vlaanderen is een gewaardeerde partner van WestSprint, een initiatief van Krant van West-Vlaanderen.

Vlaamse Atletiekliga

Vlaamse Atletiekliga afdeling West-Vlaanderen is een gewaardeerde partner van het Jeugdatletiekcriterium, een initiatief van Krant van West-Vlaanderen.

Stichting Vlaamse Schoolsport

SVS afdeling West-Vlaanderen is een gewaardeerde partner van de scholenspaaractie van Krant van West-Vlaanderen.

Petanque Federatie Vlaanderen

Petanque Federatie Vlaanderen afdeling West-Vlaanderen is een gewaarde partner van het nieuwe Krant van West-Vlaanderen-initiatief Petanque Cup.

Een Hart voor West-Vlaanderen

Een Hart voor West-Vlaanderen is een initiatief van het Streekfonds West-Vlaanderen in samenwerking met Roularta Media Group en de Provincie West-Vlaanderen.