Speel mee met de Voetbalkrak en maak kans op mooie prijzen!

08/07/15 om 09:13 - Bijgewerkt op 23/08/18 om 13:41

Bron: Kw

Speel mee met de Voetbalkrak, de voetbalpronostiek van KW en maak 20 weken lang kans op prachtige prijzen! Verzamel punten voor het jaarklassement en misschien behoor je ook tot de 15 eindwinnaars!

Speel mee met de Voetbalkrak en maak kans op mooie prijzen!

© KW

Voorspel 20 weken lang de uitslag van nationale en provinciale voetbalwedstrijden en ga aan de haal met tal van mooie prijzen!

Elke week gaan 15 winnaars lopen met een stukje van de wekelijkse prijzenpot. Jouw prestaties komen bovendien elke week opnieuw in aanmerking voor het jaarklassement waarvoor wij meer dan €4.000 aan prijzen ter beschikking stellen.

Vanaf vanaf 31 augustus wekelijks in KW!

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!

Partners

Wielerbond Vlaanderen

Wielerbond Vlaanderen afdeling West-Vlaanderen is een gewaardeerde partner van WestSprint, een initiatief van Krant van West-Vlaanderen.

Vlaamse Atletiekliga

Vlaamse Atletiekliga afdeling West-Vlaanderen is een gewaardeerde partner van het Jeugdatletiekcriterium, een initiatief van Krant van West-Vlaanderen.

Stichting Vlaamse Schoolsport

SVS afdeling West-Vlaanderen is een gewaardeerde partner van de scholenspaaractie van Krant van West-Vlaanderen.

Petanque Federatie Vlaanderen

Petanque Federatie Vlaanderen afdeling West-Vlaanderen is een gewaarde partner van het nieuwe Krant van West-Vlaanderen-initiatief Petanque Cup.

Een Hart voor West-Vlaanderen

Een Hart voor West-Vlaanderen is een initiatief van het Streekfonds West-Vlaanderen in samenwerking met Roularta Media Group en de Provincie West-Vlaanderen.