Vrijdag bij KW: de Vastgoedgids

16/05/18 om 14:21 - Bijgewerkt op 10/09/18 om 17:45

Of je nu een woning of appartement koopt om zelf in te wonen of om te verhuren, vastgoed is een goede investering. In deze Vastgoedgids geeft Krant van West-Vlaanderen tal van tips om het meeste uit jouw woning te halen. Vrijdag 21 september als gratis bijlage bij KW!

Vrijdag bij KW: de Vastgoedgids

© KW

In de KW Vastgoedgids kijken we naar wat de nieuwe huurwet nu precies inhoudt en geven we tips over hoe je het best een bod kan doen op de woning van je dromen. Wist je trouwens dat assistentiewoningen ook een uitstekende investering kunnen zijn voor wie nog niet zorgbehoevend is? We gaan dan ook dieper in op de factoren waarmee je rekening moet houden om die investering succesvol te maken. Of droom je misschien van vastgoed in het buitenland? Ook hier zetten we enkele voor- en nadelen op een rij.

We laten ook voorzitter van CIB West-Vlaanderen Filip Van der Veken aan het woord. Hij gaat dieper in op de nieuwe trends en de bijhorende uitdagingen en kansen voor de vastgoedsector. Een van die uitdagingen is ongetwijfeld over hoe hoogbouw aan de kust visueel aantrekkelijk kan worden. De Vlaamse Bouwmeester heeft er alvast een uitgesproken mening over.

Ontdek de VASTGOEDGIDS op vrijdag 21 september als gratis bijlage bij KW!

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!