KW Werken

13/11/17 om 15:57 - Bijgewerkt om 16:04

Deze week pakt KW - Krant van West-Vlaanderen uit met een stevige special rond werken in West-Vlaanderen. Een interessante gids die u niet mag missen.

KW Werken

KW © KW

Een van de poorten tot werk voor jongeren is het hoger onderwijs. West-Vlaamse studenten scoren doorgaans beter dan hun collega's elders in Vlaanderen. Maar, waarschuwen onze hogescholen en universiteiten, die hoge slaagcijfers hebben ook een keerzijde. Veel te weinig West-Vlaamse jongeren nemen deel aan het hoger onderwijs. Dat zeggen de rector van de campus Kortrijk van de KU Leuven, de ambassadeur voor West-Vlaanderen van U Gent prof. Carl Devos, algemeen directeur Joris Hindryckx van Vives en algemeen directeur Lode De Geyter van Howest. KW bracht ze samen voor een ontbijtgesprek. U leest er alles over in de special Werken. En er is meer... in de special leest u ook hoeveel West-Vlamingen verdienen en maakt u kennis met mensen die in bijzondere omstandigheden aan de slag gaan.

Kortom, de gratis bijlage geeft u een verrassende kijk op werken in West-Vlaanderen.

Op vrijdag 17 november als bijlage bij KW-Krant van West-Vlaanderen, verkrijgbaar bij de krantenverkoper of op tablet.

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!