KW KORTWEG, jouw uit-gids

14/03/18 om 10:00 - Bijgewerkt om 10:19

Er is dit voorjaar opnieuw heel wat te doen in West-Vlaanderen. KW KORTWEG zet je op weg naar alles wat nieuw, bijzonder of gewoon leuk is in de kustprovincie. Een nummer vol ideetjes om eropuit te trekken de komende maanden.

KW KORTWEG, jouw uit-gids

© kw

Wist je trouwens dat spelletjes steeds populairder worden om een stad of een streek te verkennen? Wij kijken niet alleen naar het aanbod citygames, maar nemen ook de proef op de som en trekken met de kinderen én een zoektocht naar de Kemmelberg.

Nog meer natuur ontdekken we in Velden en Meersen, het nieuwe wandelnetwerk dat de mooiste groengebieden ten oosten van Brugge verbindt.

In deze Kortweg kijken we ook binnen in enkele bijzondere privémusea, blikken we vooruit op de vele kunstparcoursen in onze provincie en geven we tal van tips over kleine en grote evenementen in West-Vlaanderen deze lente.

Uitblazen doen we in enkele bijzondere koffieadresjes, de ideale plekken om onze voorjaarsagenda te raadplegen en je volgende uitstapjes te plannen.

Deze uit-gids is een echte aanrader! Rep je op vrijdag 16 maart zeker naar de krantenwinkel en geniet van een goedgevuld voorjaar!

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!