KW Grootouders

18/10/16 om 11:07 - Bijgewerkt op 19/10/17 om 18:13

Bron: Kw

Of je ze nu oma en opa, mémé en pépé of opie en omie noemt, grootouders spelen een belangrijke rol in ons leven! In onze special KW GROOTOUDERS brengen we meer dan 400 grootouders met hun kleinkinderen in beeld.

KW Grootouders

© KW

Vrijdag 27 oktober gratis bij KW

Grootouders: ze wachten de kinderen op aan de schoolpoort, helpen hen bij hun huiswerk en brengen hen naar de zwemles. Ze supporteren aan de rand van het voetbalveld, bakken de lekkerste taarten en organiseren de leukste uitjes. Of je ze nu oma en opa, mémé en pépé of opie en omie noemt, grootouders spelen een belangrijke rol in veel gezinnen!

Daarom verdienen ze een welgemeende dankjewel. Hoe kan dit beter dan met een foto in de krant. KW brengt meer dan 400 West-Vlaamse grootouders met hun kleinkinderen in beeld . In een openhartig interview vertelt Mariette Fermyn over haar kleinzoon Wim Ballieu. En geven we je tips voor leuke cadeautjes voor oma en opa.

Benieuwd welke gezichten je herkent in deze schitterende grootouderspecial? Haast je dan snel naar de krantenwinkel en bemachtig deze hartverwarmende special!

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!