De vakantiekrant is er weer!

31/05/18 om 16:24 - Bijgewerkt op 04/06/18 om 16:35

Bron: Kw

Op vrijdag 8 juni trakteert Krant van West-Vlaanderen elke lezer op een zalige zomer. Inspiratie zat in ons gloednieuwe vakantiemagazine. Tips voor jong én oud, standkloppers én natuurliefhebbers, voor zonnige én druiligere dagen... En dit in de hele provincie. KW vakantie is hét startschot voor een goedgevulde zomervakantie.

De vakantiekrant is er weer!

© KW

Zo testen we de Tournee Locale-bierfietsroute tussen Poperinge en Vleteren uit, een route die onlangs werd uitgeroepen tot mooiste fietsroute van het land. Ook leren we suppen, komen we tot rust al varend op de Leie en ontdekken we het Zwin op blote voeten.

De special KW Vakantie bestaat uit 132 pagina's vol fijne uittips voor jong en oud. Zo vertellen West-Vlaamse ijsjesverkopers over hun favoriete plekjes en uitjes in eigen streek en verklapt blogster Eliza De Waele van ergenstussenin.be haar lievelingsadresjes in de provincie.

Tot slot vind je in onze handige zomeragenda elke dag een resem leuke activiteiten.

Twijfel dus niet langer, met deze gids bij de hand wordt de komende zomervakantie ongetwijfeld een topper. Veel plezier!

Nu vrijdag als bijlage bij Krant van West-Vlaanderen, verkrijgbaar bij de krantenverkoper of op tablet.

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!