Zotte ideeën worden lekkere recepten

13/04/18 om 06:00 - Bijgewerkt op 12/04/18 om 14:42

Hippe patisserie? Christophe Declercq en Margaux Maeterlinck bewijzen dat het kan. Zij levert de zotte ideeën, hij vertaalt die in lekkere recepten. Het resultaat is 'Sweet foodista', een boek vol zalige zoetigheden met een onverwachte invalshoek.

"Sweet foodista is zonder twijfel een van de zwaarste boeken die ik al gemaakt heb", verklapt Christophe Declercq. En dat wil wat zeggen, want als vakleraar banket en ijs aan de gastronomische school Ter Groene Poorte in Brugge, foodconsultant én auteur van bestsellers zoals Basic Aperitiefhapjes, Basic Gebak & Taart en Bakken voor iedereen kent hij de knepen van het vak.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!