Stefaan Hancke maakt tomaat-garnaal

29/06/18 om 00:00 - Bijgewerkt op 27/06/18 om 19:35

West-Vlaanderen is een paradijs voor lekkerbekken. Hier wordt niet alleen op hoog niveau gekookt, maar worden ook in elk dorp en elke stad de meest heerlijke producten geteeld, gekweekt en gemaakt. Wekelijks verklapt zo'n streekproductenmaker hier zijn favoriete recept.

Garnaalvisser te paard worden? Het was niet onmiddellijk de jeugddroom van garagist Stefaan Hancke, maar ondertussen kan de trotse 'peerdevisscher' zich een leven zonder de zee niet meer voorstellen. "En te zeggen dat alles begonnen is met het boerenpaard van mijn grootvader. Ik wou ook zo'n paard. Een droom die ik in 1999 kon realiseren." Iets wat ook de Oostduinkerkse poli...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!