"Sinds mijn dochter kan ik makkelijker loslaten"

16/06/17 om 07:00 - Bijgewerkt op 15/06/17 om 10:46

Met de schlagerkoningin naar de koningin der badsteden. Het kan haast niet symbolischer voor een royaal gesprek over hard werken, vooroordelen en vreugde. De immer goedlachse Sabrina Tack heeft haar alter ego Laura Lynn thuis gelaten en geniet van de zon en het leven. "Een bed & breakfast openen, dat lijkt me nog wel iets."

We zijn amper het strand van Oostende opgestapt of de aandacht van Sabrina wordt gezogen naar het vrolijke deuntje van een orgeltje op de dijk. Het maakt de lach op haar gezicht nog net iets groter. Laura, excuus: Sabrina lééft voor muziek. De eerste jaren van haar succesvolle carrière heeft ze er te weinig van kunnen genieten, zegt ze, maar nu doet ze dat wel volop. Elk optreden, elke minuut daarvan. Op het podium voelt ze zich als een betere versie van zichzelf, al zegt ze het niet met zoveel woorden. Maar vanzelfsprekend was het niet. De weg naar haar droom was lang. Net niet te lang. Ze waagde zelfs haar kans in het VTM-programma Idool, de editie waar Natalia doorbrak. Vulde kledingrekken in een skateshop en trad als Sabrina op met verschillende stijlen tijdens allerlei matinees. Haar optreden op de Roeselaarse Batjes in 2004 zou een van haar laatste worden, zo had ze voor zichzelf uitgemaakt, toen de manager van Filip D'Haeze - een klasgenoot van Sabrina nota bene - iets in haar zag. Een half jaar later bracht ze een eerste single uit, maakte de levensliedminnende Marc Coucke haar meter van een wielerploeg en kreeg ze voor ze het goed en wel besefte, de titel van schlagerkoningin opgekleefd. Het leven van de nuchtere en ietwat schuchtere Sabrina zou nooit meer hetzelfde zijn. "Als het niets was geworden, was ik vast medische pedicure geworden."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!