Rosa Roose maakt appelstrudel met speculaas

12/01/18 om 06:00 - Bijgewerkt op 15/01/18 om 16:05

De beste recepten van West-Vlaanderen verzamelen, dat is de missie van Jozefien Eggermont. Deze week proeven we van appelstrudel met speculaas.

Zelfgemaakte truffels, chocomousse voor de kleinkinderen of kriekentaart: Rosa uit Waregem heeft heel wat klassiekers in de keuken. Maar ook nieuwe recepten krijgen een plekje in haar kookschriftje. "Deze appelstrudel zag ik Jeroen Meus op televisie maken", vertelt ze. "Rozijnen of kaneel voeg ik zelf niet toe en een bolletje ijs hoeft voor mij ook niet. De p...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!