Rita Waelkens maakt speltbrood

02/02/18 om 06:00 - Bijgewerkt op 01/02/18 om 10:20

De beste recepten van West-Vlaanderen verzamelen, dat is de missie van Jozefien Eggermont. Deze week een receptje om snel speltbrood te maken.

"Dit recept kreeg ik ooit van een oude man. Hij beweerde dat je dit brood maar één keer moest kneden. Dat geloofde ik niet, dus moest en zou ik het zelf uittesten", lacht Rita uit Waregem. "En het bleek te kloppen, het deeg maken duurt nog geen kwartier. Het recept is stokoud, maar wel goed. Ik voeg geen suiker of verbeteraar toe, waardoor het brood ook vlot verteerbaar is."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!