"Preus lik fjirtig"

28/04/17 om 07:00 - Bijgewerkt op 27/04/17 om 10:07

De finale van 'Mijn Pop-uprestaurant!' gaat tussen West-Vlaanderen en Limburg. De West-Vlaamse 'smokey boys' nemen het op tegen de culinaire hoogstandjes van het Limburgse duo Mitchell en Daniela. Winst of verlies, ook na de uitzendingen blijven Birger en Karel gefocust op hun BBQ-droom. "In de lente en zomer doen we met onze foodtruck tal van evenementen aan."

Op donderdag 4 mei weten we wie het programma Mijn Pop-uprestaurant! 2017 wint: Table'O van Limburgers Mitchell en Daniela of TJOP's van Ruiseledenaar Birger Allary en Zerkegemnaar Karel Knockaert. De West-Vlaamse barbecuevrienden rekenen op de stemmen uit onze provincie. "We zijn preus lik fjirtig dat we het tot in de finale geschopt hebben", zegt Birger. "Het is een loodzwaar avontuur geweest", pikt Karel in. Keihard werken, massa's slaaptekort... Wij, en ook onze gezinnen, hebben er drie maanden lang alles voor opgegeven. Ik heb Elke en haar zoontje enorm gemist de afgelopen maanden."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!