Marieke Dewulf maakt exotisch winterslaatje met tijgergarnalen

26/01/18 om 06:00 - Bijgewerkt op 25/01/18 om 12:10

De beste recepten van West-Vlaanderen verzamelen, dat is de missie van Jozefien Eggermont. Deze week gaan we voor een slaatje met tijgergarnalen.

"Tuurlijk kunnen slaatjes ook in de winter", vindt Marieke uit Poperinge. "De nootachtige smaak van de bietjes en de rucola maakt het wat rustiek, maar de toets van limoen is dan weer fris. Ik heb graag veel ingrediënten in huis, dan kan ik telkens kiezen hoe ik mijn slaatje samenstel."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!