Marie-Jeanne Declercq maakt gewokte zalm met koolrabi

15/09/17 om 06:00 - Bijgewerkt op 14/09/17 om 10:41

De beste recepten van West-Vlaanderen verzamelen, dat is de missie van Jozefien Eggermont. Iemand zin in een stukje zalm?

"De start van dit recept was eigenlijk een artikel van Yves Desmet die het over gewokte asperges had", opent Marie-Jeanne uit Roeselare. "Ik had er nog nooit aan gedacht om asperges te wokken, maar het was echt overheerlijk. Ik combineerde het met zalm en intussen is het een echte klassieker geworden. Is het geen seizoen voor asperges, dan kan je ook koolr...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!