Marc en Stefan Strubbe maken kabeljauw met Keyte-mousseline

30/03/18 om 06:00 - Bijgewerkt op 29/03/18 om 10:07

West-Vlaanderen is een paradijs voor lekkerbekken. Hier wordt niet alleen op hoog niveau gekookt, maar worden ook in elk dorp en elke stad de meest heerlijke producten geteeld, gekweekt en gemaakt. Wekelijks verklapt zo'n streekproductenmaker hier zijn favoriete recept.

In Ichtegem brouwt de familie Strubbe al bier sinds het ontstaan van België. Op vandaag staan Marc Strubbe de zesde generatie en zijn achterneef Stefan Strubbe de zevende generatie aan het roer. En de opvolging is verzekerd, Marcs zoon Pascal staat klaar om in het familiebedrijf te stappen. "Mijn ouders woonden voor de brouwerij, mijn grootouders erachter. Ik ...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!