"Luxueus logeren en toch back to basics"

07/07/17 om 06:00 - Bijgewerkt op 06/07/17 om 16:19

Luxueus logeren in iemands achtertuin, inclusief vijver, sauna en minibibliotheek? Het kan de hele zomer lang in Hertsberge waar The Pop-Up Hotel is neergestreken. Onze man gaf zijn gsm en laptop af en liet zich onderdompelen in de filosofie van het initiatief én de natuur. Maar of hij ook tot rust kwam, omgeven door parende kikkers, jagende vleermuizen en blaffende herten?

"Het voldoet aan alle voorwaarden. Technisch gezien is dit een hotel", stelt initiatiefnemer Thomas D'hooge wanneer we voor een van de twee tiny houses staan, waarin we de nacht zullen doorbrengen nog vóór de betalende gasten. Zeg trouwens nooit zomaar veredelde houten caravan tegen zo'n tiny house, want er schuilt een hele filosofie achter het concept. In de VS is er een heuse tiny houses-beweging, omdat heel wat mensen er genoeg hebben van de dure vastgoedprijzen, het gebrek aan vrijheid en de negatieve impact op het milieu.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!