Lekkere ode aan onze Noordzeevis en vissers

13/10/17 om 06:00 - Bijgewerkt op 12/10/17 om 10:00

Jan Kegels groeide dan wel op in het Antwerpse Kapellen, al van kindsbeen af was hij helemaal verzot op onze Noordzee. Een liefde die met de jaren alleen maar groter werd en die nu bezegeld werd met het kookboek 'Zot van de Noordzee'.

Jean sur Mer. Dat is de bijnaam die Jan Kegels als kind kreeg omdat hij zo gek was van de Noordzee. "Als kind al kwam ik samen met mijn grootouders naar onze kust, naar De Haan, en blijkbaar was ik toen al gepassioneerd door de zee en alles wat erin leeft", verklapt Jan Kegels, die van die passie ook zijn beroep maakte.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info