Struisvogelsteak met rodewijnsaus

13/07/18 om 07:00 - Bijgewerkt op 12/07/18 om 11:14

Bert en Christel van struisvogelboerderij Schobbejaks Hoogte in Tielt maken Struisvogelsteak met rodewijnsaus.

Het verhaal van struisvogelboerderij Schobbejaks Hoogte in Tielt begon in 1992. Op zoek naar een alternatief voor de bestaande veeteelt, zijn dierenarts Bert Neirinck en Christel Cauwelier gestart met drie jonge struisvogels. Intussen worden er op de boerderij jaarlijks duizenden eieren uitgebroed en honderden...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!