Pesto van Oost-Indische kers

04/08/18 om 10:49 - Bijgewerkt op 03/08/18 om 10:52

Wim Vercoutter maakt pesto van Oost-Indische kers.

Wim Vercoutter is coördinator van Loca Labora, de sociale werkplaats in Beernem waar kruiden en eetbare bloemen gekweekt en verwerkt worden. Samen met twee coaches begeleidt hij er mensen met minder draagkracht om (opnieuw) de stap te zetten naar het reguliere werkcircuit. "We kweken een 200-tal soorten kruiden, medicinal...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!