Nicole Baert maakt brood met pastinaak en sesam

05/01/18 om 06:00 - Bijgewerkt op 04/01/18 om 16:23

De beste recepten van West-Vlaanderen verzamelen, dat is de missie van Jozefien Eggermont.

"Van klassiek brood bakken hoef je geen kaas gegeten te hebben om met dit recept aan de slag te gaan. Gist komt er bijvoorbeeld niet aan te pas", weet Nicole uit Heule. Ze vond het receptje in het kookmagazine van Carrefour. "Ik kreeg al heel vaak de vraag om het receptje door te geven, het valt enorm in de smaak. Je kan h...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!