Clafoutis met rabarber en Licor 43

08/06/18 om 06:00 - Bijgewerkt op 07/06/18 om 16:43

Pol en Katrien Louwagie maken clafoutis met rabarber en Licor 43.

"Ons verhaal is er een van kansen zien en grijpen", opent Pol Louwagie, die samen met echtgenote Katrien Zyde De Rabarberhoeve in Gijverinkhove uitbaat. Twintig jaar geleden zag het er immers niet naar uit dat het koppel ooit zou boeren - Pol werkte als bio-ingenieur, Katrien had een job als industrieel ingenieur tuinbouw - maar toen ontdekten ze Het Warandehof. "We waren op zoek naar ons eigen stekje op de buiten, toen we in 1999 ...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!