Mayonaise met een twist

Mayonaise met een twist

Ingelmunster Je bent die klassieke mayonaise op je salade al eventjes beu? Het Izegemse bedrijf Vandemoortele schreef een wedstrijd uit waarbij ...

Biertip Netebuk Original

Biertip Netebuk Original

Gullegem De Netebuk Original van Brouwerij Gulden Spoor is de biertip van Philippe Verhaest.

Struisvogelsteak met rodewijnsaus

Struisvogelsteak met rodewijnsaus

Tielt Bert en Christel van struisvogelboerderij Schobbejaks Hoogte in Tielt maken Struisvogelsteak met rodewijnsaus.

"Ik ben een chef, geen vrouwelijke chef"

"Ik ben een chef, geen vrouwelijke chef"

Brugge Nancy Boerjan - Karen Keygnaert ruilde een jaar geleden de Michelinster van haar restaurant A'Qi in voor het ongedwongen concept dat ze in Cantine ...

De favoriete restaurants van Myriam Vanlerberghe

De favoriete restaurants van Myriam Vanlerberghe

Izegem Myriam Vanlerberghe is aan haar laatste jaar als gedeputeerde van Woonbeleid en Erfgoed bezig. In oktober gaat ze - voor het eerst in haar 26-jarige politieke carrière volop voor de gemeenteraadsverkiezingen in Izegem, waar ze lijstduwer is van SP.A. Een beetje chauvinisme is haar dan ook niet vreemd en ze gaat meteen voor drie adresjes in haar thuisstad.

Godendrank voor fijnproevers

Godendrank voor fijnproevers

Nu het wereldkampioenschap voetbal van start gaat, zullen de pintjes wellicht weelderig vloeien. Speciaal voor wie ook eens iets anders dan een pilsje wil, verklappen wijnkenner Gido Van Imschoot en bierexperte Sofie Vanrafelghem hun favoriete mannendrank voor deze zomer. En natuurlijk mogen ook de dames meedrinken...

Barbecueën met de boys

Barbecueën met de boys

Vorig jaar wonnen ze 'Mijn Pop-uprestaurant' op VTM, op vandaag runnen Birger Allary en Karel Knockaert hun eigen grillacademie en brengen ze na hun eigen gin nu ook een volwaardig barbecueboek uit. Wij legden hen - en wat worstjes - op de rooster. "Durf eens voor iets anders dan een klassieke braadworst te kiezen."

"Zeegroenten zijn gezond, goed voor de aarde én lekker"

"Zeegroenten zijn gezond, goed voor de aarde én lekker"

Koken met algen en wieren? Het klinkt misschien wat gek, maar dat is het allerminst. "Zeegroenten zijn niet alleen heel gezond, ze zijn ook goed voor onze planeet en kunnen gerechtjes naar een hoger niveau tillen", aldus Donald Deschagt, die er een kookboek over schreef.