Lekker hoeft niet duur te zijn

01/12/17 om 06:00 - Bijgewerkt op 30/11/17 om 11:40

In Hotelschool Ter Groene Poorte in Brugge stelde chef/leerkracht Inge Maddelein uit Izegem een budgetvriendelijke menu samen, waarvoor ze zelfs bij haar moeder te rade ging. De uitwerking ervan gebeurde door drie postsecundaire studenten: Mongkol Putthiprenee uit Maldegem, Frederik De Busschere uit Eeklo en Elias Goedgebeur uit Aalst. Inge gaf meteen ook enkele tips mee.

HAPJE - Rilette van gerookte makreel met gele biet

150 gram gerookte makreel
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!