Laure Sansen: "aan 300 kilometer per uur leven"

02/06/17 om 07:00 - Bijgewerkt op 01/06/17 om 09:54

Laure Sansen is een vrouw die van vele markten thuis is en telkens weer een stevige portie enthousiasme aan de dag legt. Op vandaag is de horeca haar leefwereld, de bar haar speeltuin. Toch is er ook tijd om te genieten van de gezelligheid thuis - origineel met een hoek af of een perfecte weerspiegeling van het karakter van Laura. Maar ook met een ritje in de oldtimer of een spelletje in de golfclub kan je haar plezieren.

"Vier jaar verbouwen en de bijhorende administratie doorploeteren, was slopend. Maar het eindresultaat mag er wezen. Ik stam af van een generatie van drukkers. De eerste drukkerij werd in 1869 in Poperinge gesticht en drukte tijdens de volgende generatie Het Annoncenblad, wat later De Poperinghenaar en uiteindelijk Het Wekelijks Nieuws zou worden, dat begin deze eeuw geïntegreerd werd binnen Krant van West-Vlaanderen van de Roularta Media Group."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!