Koen Wauters heeft een passie voor ronkende motoren

30/06/17 om 07:00 - Bijgewerkt op 29/06/17 om 15:49

'Gimme all your lovin', all your hugs and kisses too!' Je zal Koen Wauters eerder een stevige klassieker van ZZ Top dan de nieuwste Clouseau-hit horen meezingen in zijn atelier. Net als zijn bekende naamgenoot is de Oostvleternaar gepassioneerd door ronkende motoren. Samen met de Retro Cruisers sjeest hij met een gezapige 70km/uur naar rockabillymeetings en elk jaar organiseert hij zelf zo'n event in Alveringem.

"De creativiteit was bij mij al op jonge leeftijd aanwezig. Vanaf het derde leerjaar ging ik naar de stedelijke kunstacademie in Oostende en aan het VTI studeerde ik af als schilder-decorateur-restaurateur. Met het geld van mijn eerste vakantiejob kocht ik mijn eigen compressor en airbrushpistool en de carrossier om de hoek gaf mij zijn klikjes verf. Ik begon te spuiten in mijn slaapkamer, tot mijn ouders de stank niet meer konden verduren. Toen ik in de garage vloog, was ik helemaal niet meer te stoppen. Alles wat ik tegenkwam, moest eraan geloven!"
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!