Kjell Deblieck maakt loempia en dimsum

01/12/17 om 06:00 - Bijgewerkt op 30/11/17 om 10:09

De beste recepten van West-Vlaanderen verzamelen, dat is de missie van Jozefien Eggermont. Deze week kiezen we voor Aziatische aperitiefhapjes, met een zoetzuur sausje erbij!

"In het zevende jaar aan de Hotelschool in Koksijde koos ik voor wereldgastronomie", motiveert Kjell uit Leisele zijn keuze voor Aziatische aperitiefhapjes. "Zelfgemaakte loempia's en dimsum smaken zoveel beter. Ook een eigen zoetzure saus kan je niet vergelijken met die uit een flesje." Recent startte Kjell met Vinifera, zijn eigen winkel voor wijn, gin en tastings. "Bij deze hapjes zou ik een cava Avinyó adviseren. Een lekkere rosé cava met z...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!