Kicken tussen Leie en Schelde

30/06/17 om 07:00 - Bijgewerkt op 29/06/17 om 16:55

Hoogtevrees komt altijd op het meest onverwachte moment. Met veel blabla beklim ik de ladder om eenmaal boven compleet toe te klappen. Zo hoog is het touwenparcours op site Transfo in Zwevegem nochtans niet. Het tempo stokt. Een tienjarige achter me wacht geduldig zijn beurt af, duidelijk onbevreesd voor wat komen zal. Eén ding is zeker: Je Wildste Westen staat garant voor een namiddagje grensverleggende fun en adrenaline. Kicken!

In het zuiden van West-Vlaanderen, in de ruime omgeving van het 15 kilometer lange kanaal Bossuit-Kortrijk dat de Leie met de Schelde verbindt, vind je een groot aanbod aan avontuurlijke activiteiten. Je kan er klimmen, mountainbiken, duiken, in open water zwemmen, paintballen, lasershooten en je uitleven op het avonturenparcours. Omdat de krachten bundelen altijd werkt, verenigen alle aanbieders zich onder de noemer Je Wildste Westen. Ze hebben een gemeenschappelijke website waar je een eigen programma kan samenstellen. Ook B&B-uitbaters uit de streek zijn fan en bieden aangepaste arrangementen aan. Hoeveproducenten staan in voor een heerlijke...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!