Hoofdrol voor streekproducten

01/12/17 om 06:00 - Bijgewerkt op 30/11/17 om 10:34

Vergeet die scampi, laat die exotische vruchten achterwege en kies dit eindejaar voor je feestmenu's voluit voor West-Vlaamse producten. Een keuze waarmee je alleen maar succes zal oogsten. Dat bewijzen ook chef-leerkracht Dries Cloet en zijn leerlingen van 2HV van Hotelschool Ter Duinen Koksijde en Sint-Bernarduscollege Nieuwpoort, die speciaal voor 'KW Weekend' een echt West-Vlaams feestmenu uitwerkten.

APERITIEF - Mocktail Pina Colada en gin-tonic


...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!