Filip Devlieghere maakt sorbet van frambozen en kiwibessen

01/06/18 om 06:00 - Bijgewerkt op 31/05/18 om 18:47

West-Vlaanderen is een paradijs voor lekkerbekken. Hier wordt niet alleen op hoog niveau gekookt, maar worden ook in elk dorp en elke stad de meest heerlijke producten geteeld, gekweekt en gemaakt. Wekelijks verklapt zo'n streekproductenmaker hier zijn favoriete recept.

Filip van Frambozenkwekerij Devlieghere in Veldegem gooide het roer elf jaar geleden helemaal om. "Toen ben ik overgestapt van tomaten naar frambozen. Een stap die ik me nog geen moment heb beklaagd. Integendeel, als ik het zou kunnen overdoen, dan had ik de stap al veel eerder gezet. Tomaten telen was niet meer rendabel. Met tomaten ...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!