De leukste cadeautjes voor de liefste mama’s

Redactie KW

Op zondag 13 mei vieren we Moederdag. Ben je nog op zoek naar ideetjes om jouw mama eens origineel in de bloemetjes te zetten? Met deze leuke cadeautips gaat ze vast en zeker een fijne feestdag tegemoet.

Fleurig – Bloemen voor mama’s pols

Mama’s zijn hip en dat tonen ze maar al te graag, van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat. En dat kunnen ze doen met een van de plezante horloges van Swatch. Het populaire Zwitserse merk bracht speciaal voor Moederdag een horloge uit met een print van roze en witte madeliefjes. Als extraatje is er een bijhorend opbergzakje dat ook als make-uptasje kan dienen. Een feest tot in de late uurtjes? Voor één keer hoeft mama niet op haar fleurige horloge te kijken…

Geurig – Een fleurige welkomstgroet

De leukste cadeautjes voor de liefste mama's

Wist je dat de witte lelie hét symbool van vrouwelijkheid is? Romeinse bruiden droegen vroeger zelfs een kroon van lelies voor een vruchtbaar leven. Het lekkere bloemengeurtje vind je nu ook in de vorm van rotanstokjes, die een heerlijk aroma van witte lelie, jasmijn en perzik doorheen het huis verspreiden. White lily van Ipuro Essentials is ideaal om jouw moeder op haar feest te verwelkomen!

Welness – Genieten van lentebloesems

De leukste cadeautjes voor de liefste mama's

De lente staat voor een nieuw begin, het moederschap voor iets ontluikends. Daarom ontwikkelde Rituals Cosmetics de Sakura Collection, genoemd naar de roze kersenbloesems die momenteel tuinen en parken sieren. De geschenkset bevat een heerlijk geurend gamma aan verzorgingsproducten, gemaakt van rijstmelk en het zoete aroma van bloemen. Een zachte badjas maakt de set compleet. Wedden dat jouw moeder straks een heerlijk wellnessmomentje zal beleven?

Eyecatcher – Al haar schatten in de vitrine

De leukste cadeautjes voor de liefste mama's

Ben je op zoek naar een echte eyecatcher om jouw moeder mee te verrassen? Ga dan voor deze moderne kubus, ontworpen door de Zweedse styliste Eva Löwenhielm. De Asplund Kub is een glazen vitrine met een frame van felle kleuren op een voetje van eikenhout of marmer. Je kan er kunstobjecten, cactussen of zelfs familiefoto’s in plaatsen. De glazen bovenkant zorgt ervoor dat er geen stofjes op de voorwerpen vallen. Een goedkopere versie Vitrine Anki vind je bij Kwantum.

Chic – Op de koffie met mams

De leukste cadeautjes voor de liefste mama's

Een koffiekransje onder vrouwen is gewoonweg super. Dat weet ook het Franse designmerk Maisons du Monde, dat de Parijse vrouwelijkheid in zijn lenteservies verwerkt. De kopjes, bekers, mokken en zelfs de dessertbordjes werden opgesmukt met romantische tekeningetjes van kokette dames. Nog een gebakje erbij en de koffieklets kan beginnen!

Grappig – Betoverende zeepjes

De leukste cadeautjes voor de liefste mama's

Toverbollen voor onze kwieke mama? Jawel, ze bestaan! Het Nederlandse cosmeticamerk Lush bracht voor Moederdag fluorescerende badzeep op de markt in de meest uiteenlopende vormpjes en kleuren. Zo is er de grappige ‘Madame President’, ‘Incredible Mum’ en ‘Mum, look what I made you’. Alle zeepjes zijn handgemaakt en bovendien niet getest op dieren. Haal de (bad)bubbels maar boven!

Schitterend – In de spotlights

De leukste cadeautjes voor de liefste mama's

Een boeketje bloemen dat er letterlijk en figuurlijk stralend uitziet: deze originele lamp van Kouboo is het helemaal! De bolvormige tafellamp werd gemaakt met gekleurde clamrose schelpen, die zowel overdag als ‘s avonds een schitterend licht geven. Je kan de lamp trouwens gemakkelijk verplaatsen: van woon- naar slaapkamer en zelfs tot op het terras en balkon. Klaar om moeder ‘in de spotlights’ te zetten?

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier