De column van Stephanie Coorevits

01/06/18 om 06:00 - Bijgewerkt op 31/05/18 om 19:52

Geen boeiender ras dan het West-Vlaamse, vindt ook Stephanie Coorevits. De schrijfster, psychologe en televisiemaakster laat zich graag inspireren door de West-Vlamingen en hun gewoontes.

Omdat mensen mij vaak associëren met 'eten' en 'eten klaarmaken', wordt vaak (verkeerdelijk) gedacht dat ik elke avond een of ander culinair wonder op tafel tover. Helaas, vaker wel dan niet beoefen ik de subtiele kunst van het 'restjeskoken'. Ik kan dat hier zonder schaamte melden. Immers, koken met restjes schijnt tegenwoordig ecologisch en dus trendy te zijn. Een paar dagen geleden trok ik de kast open in de hoop dat de inspiratie mij terstond zou overvallen. Een paar patatten, een blik flageoletboontjes. Dat was duidelijk: het zou boontjeskok worden. Ik dacht dat dit een algemeen...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!