"Bullet Journal brengt rust in mijn hoofd"

16/06/17 om 07:00 - Bijgewerkt op 15/06/17 om 10:55

Hij is al enkele maanden dé hype voor hipsters: de Bullet Journal. Het gaat om een gestructureerde agenda die je leven efficiënter en minder chaotisch moet maken. Journaliste Kelly Deriemaeker uit Ieper schreef een handleiding om hem zo toegankelijk mogelijk te maken voor iedereen.

Een kleine vier jaar geleden lanceerde Ryder Carroll uit New York een nieuwe aanpak slash verzamelsysteem voor de agenda's en de vele lijstjes die hij bijhield. Het systeem werd wereldwijd opgepikt en een instantsuccesverhaal. Ook bij ons is de Bullet Journal, BuJo voor de vrienden, populair. Kelly Deriemaeker uit Ieper was meteen verkocht. Als fulltimemama van twee kleintjes, freelancejournaliste voor onder meer De Standaard Magazine én blogster, lééft ze van lijstjes boordevol ideeën, to do's en zaken die ze zeker niet mag vergeten. "Alles op één plek brengen, is niet nieuw, maar de aanpak verschilde w...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!