Arne 'VoRRe' Deloffer ontpopt zich als volleerd woordkunstenaar

19/05/17 om 07:00 - Bijgewerkt op 18/05/17 om 15:41

Tijdens de week is hij schoenmaker, maar in zijn vrije tijd ontpopt Arne Deloffer (29) zich tot volleerd woordkunstenaar als VoRRe en bij het hiphopcollectief Grafgravers. Met een overwinning in de rapbattle 'De Bestn vant Westen' in 2015 en een finaleplaats op het BK poetry Slam in 2016, stond hij al in de spots, maar voor de echte doorbraak wordt het wachten op zijn debuut-cd.

In 2004 stond Arne Deloffer samen met Sam 'Samoerai' Durnez aan de wieg van Phatmark. "De naam kwam van onze woonplaatsen. Samoerai is afkomstig uit Diksmuide, vandaar fat, en ik van Langemark, vandaar Mark. Ondertussen zijn we uitgegroeid tot een label met onder andere Grafgravers, Aminah, JNS...", vertelt Arne, die zelf ook deel uitmaakt van het zevenkoppig hiphopcollectief Grafgravers. "In december lanceerden we ons debuutalbum Vo de liefhebber met een uitverkochte releaseparty in 4AD in Diksmuide. Ondertussen beginnen de optredens op gang te komen. Afgelopen weekend speelden we nog op RSL Jazz in Roeselare."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!