Altijd trots op West-Vlaanderen

03/03/17 om 07:00 - Bijgewerkt op 22/06/17 om 09:20

Op West-Vlaanderen raak je nooit uitgekeken. Wekelijks stellen de beste West-Vlaamse fotografen scherp op onze provincie.

Groots in klein zijn, zo kan je het best de stijl van Dirk omschrijven. "Ik volg al dertig jaar avondschool, maar doe nu voor het eerst fotografie. Een van mijn opdrachten was macrofotografie. Ik werkte met een rallyautootje van mijn zoon. Dat viel zo in de smaak dat ik op zoek ging naar kleine mannetjes om op de foto te zetten. Ik maakte er een Facebookpagina over aan, die in een mum van tijd opgepikt werd dankzij enkele lokale groepen en de media. Wat er sindsdien allemaal gebeurde, had ik niet durven te denken, nee", lacht Dirk. "Verschillende handelszaken in Roeselare vroegen me of ik hun etalage wilde versieren met mijn mannetjes. In die periode postte ik ook bijna elke dag een nieuwe foto. Mensen vragen me al eens of de inspiratie niet dreigt op te geraken, maar ik zie overal wel mogelijkheden, zelfs aan de ontbijttafel. Of ik trek eropuit, zoals voor deze foto, in alle vroegte met enkele kasseien onder de arm naar het kasteel van Rumbeke. Maar even vaak kruipen er heel wat tijd en voorbereiding in een foto."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!