Altijd trots op West-Vlaanderen

03/03/17 om 07:00 - Bijgewerkt op 14/09/17 om 09:14

Op West-Vlaanderen raak je nooit uitgekeken. Wekelijks stellen de beste West-Vlaamse fotografen scherp op onze provincie.

"Als alleenstaande vader van drie kinderen is het niet simpel, ook al niet om vast werk te vinden. Daarom ga ik vaak op zoek naar schoonheid, zoals in de natuur. Ik maak beelden die de mensen doen dromen, die mensen die moeten vechten, weer doen geloven dat er veel moois in deze wereld is. Zelfs al moet je het in kleine zaken zoeken. Mijn vader, die vroeg gestorven is, zocht en vond die beelden in zijn schilderijen. Al van mijn drie, vier jaar mocht ik mee met hem toen hij zijn schildersezel langs de Dender opstelde. Hij heeft me naar de wereld leren kijken. Zelf teken ik ook vaak. Sketches van kostuums voor de lokale narrengilde bijvoorbeeld. Niet vanzelfsprekend, want een ongeval in de drukkerij zorgde ervoor dat ik bijna mijn vingers kwijt was."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!