Kunstgras voor stadion De Velodroom in Torhout

Kunstgras voor stadion De Velodroom in Torhout

VoetbalHet Torhoutse College van Burgemeester en Schepenen heeft donderdagmorgen de knoop doorgehakt : het voorziene voetbalveld in kunstgras komt niet op het sportstadion Benny Vansteelant, zoals eerst gepland, maar op het hoofdterrein van het stedelijk voetbalveld De Velodroom.


School uit Aartrijke schorst doodrijder van Jelle

School uit Aartrijke schorst doodrijder van Jelle

AartrijkeBasisschool Vekba in Aartrijke heeft besloten onderwijzer Bryan I. preventief te schorsen. De 30-jarige Lichterveldenaar reed zondagmorgen vroeg Jelle Tommeleyn dood en pleegde vluchtmisdrijf.
Gent aanvaardt Torhout KM-geschenken in dank

Gent aanvaardt Torhout KM-geschenken in dank

VoetbalMet twee terechte strafschoppen in de eerste helft staken de Gentenaars verdiend de drie punten op zak tegen een aanvallend onmondig Torhout. Torhout 1992 KM - RC Gent-Zeehaven eindigde op 0-2.Deelname borstscreening laagst in West-Vlaanderen

Deelname borstscreening laagst in West-Vlaanderen

BruggeWest-Vlaamse gemeenten scoren het slechtst voor het bevolkingsonderzoek naar borstkanker. Dat blijkt uit het antwoord op een schriftelijke vraag van Vlaams volksvertegenwoordiger Freya Saeys (Open Vld) aan minister van Welzijn Jo Vandeurzen (CD&V).West-Vlaanderen organiseert praatcafé voor kankerpatiënten

West-Vlaanderen organiseert praatcafé voor kankerpatiënten

BruggeDe provincie West-Vlaanderen, Kom op tegen Kanker, Levens Einde Informatie Forum (LEIF) en de ziekenfondsen slaan de handen in elkaar voor de uitbouw van een netwerk van praatcafés voor kankerpatiënten en hun familie en vrienden. Het project werd woensdag voorgesteld.