Zwaar verdict voor KSV Diksmuide

Na een evenwichtige eerste helft keek KSV Diksmuide tegen een 2-1-achterstand aan bij Verbroedering Meldert. De bezoekers begonnen het beste aan de tweede helft, maar kregen plots de 3-1 om de oren. Daardoor gingen de kopejes naar beneden en werd het uiteindelijk nog 5-1.

Op bezoek bij het tweede geklasseerde Verbroedering Meldert keek KSV Diksmuide na vier minuten al tegen een 1-0-achterstand aan. Halfweg verdubbelde de thuisploeg die score, maar vlak voor rust sloop Diksmuide dichterbij via Tim Vanhee, 2-1.

Dat gaf de ploeg zichtbaar moed in de tweede helft. De bezoekers uit Diksmuide namen de partij in handen, maar kregen op een stilstaande fase de 3-1 om de oren. Dat tegendoelpunt kwam hard aan. De kopjes gingen naar beneden en zo eindigde de partij op zware 5-1-cijfers.

KSV Diksmuide blijft zo derde laatste in vierde klasse A, met 19 punten uit 20 matchen.