Zulte Waregem verliest punten tegen Eupen

Redactie KW

SV Zulte Waregem kwam niet verder dan een troosteloos gelijkspel tegen KAS Eupen. Het vond geen gaatje in de Eupense muur.

Eupen was nog altijd op zoek naar zijn eerste punten van het seizoen en de nieuwe trainer Capuano metselde een muur voor doel aan de Gaverbeek. SV Zulte Waregem speelde een slordige eerste helft en had moeite om een gaatje te vinden in het defensieve blok van AS Eupen. Habibou deed de netten twee keer trillen, maar telkens vanuit buitenspel. Door slordig te verdedigen speelde Essevee een paar keer met vuur, maar aan de rust stonden de bordjes nog altijd gelijk. De Eupense coach viel nog het meest op met ondermeer een omkoopgebaar naar de vierde scheidsrechter.

Hetzelfde beeld na rust. SV Zulte Waregem bleef even ongeïnspireerd voetballen. Enige opschudding toen de Eupense bank door het lint ging na een vermeende penaltyfout op Kevin Vandenbergh. De wedstrijd had nog maar weinig om het lijf. De scheidsrechter trok nog de meeste aandacht naar zich toe door met gele kaarten te strooien, waaronder vier gele kaarten voor tijdrekken. De wedstrijd bloedde dood en eindigde op een troosteloos gelijkspel.

(SM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier