Zulte Waregem stunt: voetbal kijken vanuit een veranda!

Redactie KW

Voetbalclub SV Zulte Waregem heeft er een attractie bij in het Regenboogstadion: een veranda op de atletiekpiste van waaruit een tiental supporters de wedstrijden kan bekijken. Nooit gezien in het Belgische eersteklassevoetbal.

“Wij noemen het ‘superseats’: de enige loge van waaruit je echt het gras kunt ruiken”, stelt commercieel medewerker Pieter-Jan Vanschamelhout. “De veranda staat zo dicht bij het veld dat je de spelers bijna kunt aanraken. Voor de verhuring mikken we niet alleen op zakenpartners, ook verjaardagsfeestjes of vrijgezellenavonden kunnen perfect in de ‘superseats’ plaatsvinden.”

Studio Essevee

Overigens mogen ook de Esseveesupporters die de tribune kant vijvers frequenteren zich aan een opmerkelijke vernieuwing verwachten. Omdat hun (lange) kantine wordt omgedoopt tot Studio Essevee, moeten zij in de toekomst aan de achterzijde van de tribune in de vrije ruimte van de zitplaatsen zijn voor drank. De club wil daar een heuse ‘sfeerstraat’ inrichten.

Amusement, diner en voetbal

Twintig tafels van tien personen zullen in Studio Essevee op wedstrijdavonden kunnen genieten van een mix van amusement, diner en voetbal. Zo worden voor de thuiswedstrijd tegen Lierse Walter Grootaers en Jean-Marie Pfaff uitgenodigd. Na de wedstrijd is iedereen er welkom voor een afterparty.

(TVW)

Meer in Krant van West-Vlaanderen, editie Het Wekelijks Nieuws Gaver

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier