Zulte Waregem speelt galamatch tegen Olympiakos Piraeus

Redactie KW

SV Zulte Waregem heeft zijn oefenprogramma bekend gemaakt en daarin springt de galawedstrijd tegen de Griekse topclub Olympiakos Piraeus van zondag 24 juli in het oog.

Olympiakos is de club van Rode Duivel Kevin Mirallas. De Grieken toonden enkele maanden geleden belangstelling voor Essevee-middenvelder Khaleem Hyland. De wedstrijd wordt op 24 juli om 19 uur gespeeld in het Regenboogstadion. Een dag eerder vindt daar de fandag van SV Zulte Waregem plaats. Ook zijn er oefenduels gepland op het veld van buren Racing Waregem (3 juli) en SK Deinze (9 juli). De nieuwe trainer Darije Kalezic houdt het op zes oefenwedstrijden, terwijl dat er in de tijd van Francky Dury gemakkelijk tien waren.

Eerste training op woensdag 22 juni

De spelers worden op 16 juni terug op de club verwacht voor de gebruikelijke medische testen. Woensdag 22 juni staat de eerste training van de voorbereiding op het nieuwe seizoen gepland. Van 27 juni tot 3 juli trekt Essevee op stage naar De Panne. De eerste speeldag van de nieuwe competitie is voorzien in het weekend van 30 en 31 juli.

(TVW)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier