Zulte Waregem sleept in blessuretijd punt uit de brand tegen AA Gent

De wedstrijd van de 22e speeldag in de Belgische eerste klasse tussen Zulte Waregem en AA Gent is donderdag op een 2-2 gelijkspel geëindigd. Gent leek lang op de overwinning af te stevenen, maar in de vijfde minuut van de blessuretijd sleepte Zulte Waregem toch nog een punt uit de brand.

Bij de rust was het 1-1 gelijk. Khaleem Hyland opende in de 8e
minuut de score voor de thuisploeg, Zlatan Ljubijankic bracht Gent in de 23e minuut langszij. In de 66e minuut maakte Miguel Dachelet er met een own-goal 1-2 van. De verdediger van Zulte Waregem kreeg een voorzet van Yassine El Ghanassy op het hoofd en verraste zo zijn eigen doelman. In de slotseconden bezorgde Moussa Traore zijn team op de valreep nog een gelijkspel.