Zulte Waregem raakt niet verder dan gelijkspel

Zulte Waregem heeft op eigen veld puntenverlies geleden tegen Charleroi. De ploeg van trainer Bart De Roover raakte niet verder dan een 1-1 gelijkspel.

De thuisploeg begon gretig aan de wedstrijd, maar dat leverde geen doelpunt op. Na een kwartier kwam Charleroi beter in de wedstrijd en het creëerde ook de betere kansen. Toch werd er gerust bij een 0-0 stand.

Na de rust leverde het spel van Charleroi wel een doelpunt op. Anderlechthuurling Hernan Losada scoorde een kwartier voor tijd. Lang duurde de Waalse vreugde echter niet, want acht minuten later waren de bordjes alweer in evenwicht. Thomas Matton krulde een vrije trap in de winkelhaak voorbij doelman De Wolf. Beide ploegen kregen nadien nog kansen, maar er werd niet meer gescoord.