Zulte-Waregem mist kans om leider te worden in Play-Off I na 1-1 gelijkspel tegen Lokeren

In de openingsmatch in Play-Off 1 heeft Zulte-Waregem 1-1 gelijk gespeeld tegen Lokeren.

De eerste kans van de wedstrijd was voor de bezoekers, Harbaoui schoot van heel ver en Bruzzese moest zich volledig strekken om het botsende schot in hoekschop te duwen. Na het schot van Harbaoui kwam Lokeren niet veel meer aan te pas in de eerste helft, het spel was vooral voor Zulte-Waregem. Lokeren mocht van geluk spreken dat Copa in vorm was, want hij redde een aantal keer de meubelen voor de Oost-Vlamingen. Tegen het spel in kwam Lokeren dan toch nog op voorsprong, 5 minuten voor de rust. Taravel kon de rebound binnen trappen na een corner van Leko. 0-1 aan de rust.

Na de rust redde Bruzzese zijn ploeg van de 0-2 door zich onbevreesd te gooien in de voeten van Harbaoui. Zulte-Waregem bleef aandringen in de tweede helft en tien minuten voor het einde kreeg het een penalty. Leye zette de strafschop om in een doelpunt. Na het doelpunt van Leye kregen de West-Vlamingen nog enkele kansen maar er werd niet meer gescoord. Daarmee laat Zulte-Waregem de kans liggen om (minstens) tot maandag leider te worden in Play-Off 1.