Zulte Waregem maakt zich sterk dat Thorgan Hazard aan de Gaverbeek blijft

© BELGA
Redactie KW

SV Zulte Waregem vernam “via de media eventuele interesse voor Thorgan Hazard” en reageert daar nu op via een officieel persbericht.

“De overeenkomst tussen Zulte Waregem, Chelsea FC en Thorgan Hazard bepaalt zeer duidelijk dat Thorgan Hazard aan Essevee verhuurd wordt tot het einde van het seizoen 2013-2014”, aldus communicatieverantwoordelijke Cedric Tack.

“Enerzijds is er geen enkele reden waarom deze overeenkomst door de drie partijen niet gerespecteerd zou worden. Anderzijds is het bondsreglement zeer duidelijk : een contractspeler mag niet worden benaderd als hij nog meer dan zes maanden verbonden is aan de club. Tevens moeten Zulte Waregem en Chelsea hun akkoord geven voor een eventuele transfer. De meerdere contacten tussen FC Chelsea en Zulte Waregem worden altijd door Francky Dury behartigd. De sportieve staf van Chelsea is meer dan tevreden over de sportieve progressie van Thorgan bij Zulte Waregem.”

De voorbije dagen werd de jongere broer van Eden nadrukkelijk gelinkt aan Anderlecht – dat eerder al jacht op hem maakte – en de Nederlandse topclub PSV.

(FJA)

Meer in Krant van West-Vlaanderen, editie Het Wekelijks Nieuws Gaver

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier