Zulte Waregem herhaalt: “Chelsea laat Thorgan Hazard bij ons”

© BELGA
Redactie KW

‘Thorgan Hazard blijft bij Zulte Waregem’. Dat herhaalde de club dinsdagavond laat in een persbericht.

“We betreuren de aanhoudende commotie die in bepaalde media gecreëerd wordt”, klinkt het. Dinsdag was in de Belgische pers verschenen dat Chelsea, dat Hazard sinds vorig seizoen aan Zulte Waregem uitleent, zijn fiat geeft voor een uitleenbeurt aan Anderlecht en dat er ook een mondeling akkoord is tussen Anderlecht en de 20-jarige middenvelder.

“We hebben het Anderlecht duidelijk gemaakt”

Essevee blijft echter bij zijn standpunt van eind december. “We hebben vorige week contact opgenomen met de clubleiding van Anderlecht om duidelijk te maken dat een overgang van Thorgan Hazard tijdens deze wintermercato niet bespreekbaar is en Zulte Waregem met Thorgan Hazard zijn sportieve doelstellingen wil behalen. Wij zijn blij dat Anderlecht ons clubstandpunt begrijpt, namelijk dat een sluitende overeenkomst gerespecteerd wordt.”

“Nogmaals door Chelsea verzekerd”

“Ook de clubleiding van Chelsea heeft al meermaals aan onze club bevestigd dat de speler voor zijn ontwikkeling best bij Zulte Waregem blijft tot het einde van de overeenkomst. Het sportieve departement van de Engelse club heeft deze woorden vandaag nogmaals herhaald tegenover de clubleiding van Zulte Waregem. Zij verzekerden ons opnieuw dat het contract tussen de twee clubs gerespecteerd zal worden en Thorgan Hazard tot het einde van het seizoen bij ons blijft.”

(Belga)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier