Zowat 150 supporters bezorgen Zulte Waregem warme ontvangst bij terugkeer uit Cyprus

© BELGA
Redactie KW

Een bus met supporters reisde naar de luchthaven van Oostende om de ploeg te vieren en aan de poorten van het Regenboogstadion waren de fans met ruim 150.

Toen de bus met spelers en staff kort na 21.30 uur in Waregem aankwam, werd die op applaus onthaald. Er werd ook Bengaals vuur ontstoken. Steunbetuigingen waren er voor Franck Berrier, die zich na zijn belangrijke assist van gisteren op Apoel Nicosia weer (een beetje) populairder heeft gemaakt bij de aanhang. Coach Francky Dury stapte in zijn auto en reed zwaaiend naar de fans de parking af.

Anderlecht

Het vernieuwde enthousiasme rond Essevee laat zich ook duidelijk gevoelen in de kaartenverkoop voor het thuisduel van zondag (18 uur) tegen Anderlecht. Er is nog nauwelijks een handvol tickets beschikbaar. Sowieso blijven de loketten de dag van de wedstrijd gesloten.

Mbaye Leye

Ook Mbaye Leye lanceert positieve geluiden. Via Twitter heeft hij laten weten dat zijn operatie vrijdag voorspoedig is verlopen. Aan intimi liet hij verstaan dat hij binnen de zes maanden weer de oude wil zijn en de aard van zijn knieblessure zou dat ook toelaten.

(TVW)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier