WK Veldrijden Koksijde: zondag zelf geen tickets meer te koop

Redactie KW

UPDATE VIDEO – Het Koksijdse gemeentebestuur heeft vanmorgen beslist dat er voor de wereldkampioenschappen cyclocross zondag geen tickets meer voor handen zullen zijn aan de kassa’s op het parcours. Mensen zonder kaartje zullen zondag dus niet binnen gelaten worden.

Het gemeentebestuur neemt deze maatregel om een soort van comfortzone in te bouwen, zodat de vele toeschouwers mekaar niet voor de voeten lopen op de omloop. Dat België storm loopt voor het WK veldrijden in eigen land, is al langer bekend. Er wordt zelfs gesproken over een record aantal toeschouwers en zowel de NMBS als De Lijn doen extra inspanningen om hun aanbod te verhogen. Momenteel is er echter nog geen zicht op de officiële toeschouwersaantallen, die komen er waarschijnlijk pas zaterdag.

Voorverkoop gaat door

De voorverkoop in Koksijde, bij De Lijn en de NMBS loopt wel gewoon door tot en met zaterdag. Zo zal de dienst Toerisme, Zeelaan 303, 8670 Koksijde doorlopend open zijn van 9.00 tot17.00 uur en zal je de zaterdag op het parcours ook nog combitickets kunnen aanschaffen.

WK Veldrijden Koksijde: zondag zelf geen tickets meer te koop

Bekijk hier de reportage

(BS)

Meer over het WK Veldrijden vanavond in het journaal van FOCUS-WTV. Sven Vanthourenhout is studiogast.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier