Winkel Sport wint derby tegen KVK Westhoek

© VDB

De derby tussen Winkel Sport en KVK Westhoek, twee ploegen die een prominente rol ambiëren in vierde klasse, eindigde vanavond op een overwinning voor de thuisploeg.

Winkel Sport opende met enkele halve kansjes, maar het was Delneste die met zijn linker de openingstreffer lukte op vrijetrap. De 0-1 bleef staan tot de rust. De bezoekers hadden Geryl al vroeg moeten laten vervangen. In de tweede helft probeerde de thuisploeg de bakens te verzetten. Toen Bostoen een scherp aangesnede vrijetrap achter de doelman zag verdwijnen, putte Winkel energie. Een nieuwe vrijschop van Bostoen werd door doelman Mollez onvoldoende weggewerkt, Lutun tikte binnen. De 2-1 bleef op het bord.